Home » Referenties

Referenties

Onderstaand referenties van klanten

Dirk heeft bij mij de afgelopen 15 jaar mijn appartement in verschillende fases steeds geheel naar wens verbouwd. Een prachtige keuken, vensterzitbanken en een tv-meubel in de woonkamer, een geheel nieuw ingerichte studeerkamer, badkamer, toilet en balkon.

Alle kamers in mijn huis heeft Dirk verbouwd naar mijn wensen in de lijn van de binnenhuisarchitectuur van Frank Lloyd Wright.

Een van de vele pluspunten van het werken met Dirk is, dat je alles samen in overleg bedenkt. Ik als klant formuleer wensen en  in gesprekken komen we samen van dilemma’s naar oplossingen. Zijn werk ziet er puntgaaf uit en is duurzaam. Bovenal is hij een prettig en zeer betrouwbaar mens.

Mathieu

Na jaren gewoond te hebben in een monumentaal pand met veel sfeer en originele details verhuisde ik naar een nieuwbouw woning. Van het begin af aan heeft Dirk meegedacht en vorm gegeven om een persoonlijke sfeer te creëren in deze nieuwe woning, zowel in het ontwerp als later in de uitvoering.

Zo ontstonden hoge boekenkasten tot aan het plafon, dwars op de muur, voor mijn vele boeken. Dirk verlengde een bestaand Bruynzeel keukenblok  met een luchtig plankenstelsel, zodat mijn serviesgoed en glaswerk extra mooi uitkwam. Hij  ontwierp een bijpassend keukendressoir met diepe laden voor extra bergruimte en een op veel gasten berekende eettafel van mooi doorleeft hout ….. en nog veel meer.

Zo fijn om met een creatief vakman als Dirk al mijn goede en minder goede ideeën te kunnen bespreken  met als resultaat een huis waarvan iedereen zegt: 

                                   ‘oh, maar het is echt jouw huis……’

Timna

Wij hebben Dirk gevraagd om twee inbouwkasten te maken en koven voor de gordijnen.

Via een bekende zijn we met Dirk in contact gekomen tijdens de verbouwing van ons huis. Wij zochten iemand die inbouwkasten kon maken op de zolderkamers die veel schuine wanden heeft. We hebben hiervoor uiteindelijk Dirk voor gevraagd. Dirk is een echte vakman gebleken !

De kasten die hij heeft gemaakt zijn zeer nauwkeurig ontworpen en passen perfect. Het levert veel ruimte op en daarnaast zijn ze heel mooi afgewerkt en prachtig om te zien.

Dirk is heel rustig, denkt mee en technisch heel goed bewust van wat hij doet. Je ziet hem echt met passie werken. Het is een feest om te zien dat er nog zulke goede vakmensen bestaan.

Carolijn


meer informatie over Dirk Sikma